Spring til indhold

Lind & Lahme Bogklub

Lind & Lahme Bogklub – et mødested for litteratur, forfattere og læsere

Lind & Lahme Bogklub er et mødested for litteratur, forfattere og læsere. Det er den usnobbede bogklub, hvor alle emner, bøger og former for litteratur er velkommen. Forvent at blive overrasket, inspireret og inviteret indenfor i nye som gamle temaer. Lind & Lahme Bogklub er også bogklubben, hvor du ikke behøver at have læst en side før du kommer, men hvor du altid går hjem med en ahaoplevelse og nye input.

I hver bogklub inviterer Ann Lind Andersen & Julia Lahme nemlig 2-3 forfattere til at blive interviewet, så du som læser får et nyt perspektiv på det, der interesserer netop denne forfatter. Hver bogklub afsluttes med en panelsnak mellem forfattere, hvor publikum kan byde ind med spørgsmål og kommentarer. Til sidst er der mulighed for signering og forfattermøder i Reprise Teatrets foyer.

Ann Lind Andersen & Julia Lahme har startet bogklubben i 2022 i erkendelsen af at der er for få steder, hvor læsere og forfattere møder hinanden, og hvor debatten, diskussionen og inspirationen kan flyde. Vi glæder os til at se dig i Reprise Teatret.

bogklub-ann-og-julia
25. september 2024

Lind & Lahme Bogklub med Ulla Therkelsen og Michael Meyerheim

Mere info følger snarest.

Læs mere hér.​

Køb billetter hér​.

bogklub-ann-og-julia
28. oktober 2024

Lind & Lahme Bogklub med Sara Blædel og Anders Agner

Mere info følger snarest.

Køb billetter hér​.

bogklub-ann-og-julia
27. november 2024

Lind & Lahme Bogklub med Anne-Grethe Bjarup Riis og Thomas Rydahl

Mere info følger snarest.

Køb billetter hér​.