Din hyggelige, lokale biograf i Holte

En af Danmarks ældste biografer bygget i 1919 med nutidigt repertoire og teknik.  
Vi er en Artcinema og medlem at Europa Cinemas. Velkommen i Reprisen!

Bestil billetter online her:

Du kan også bestille på tlf. 45 42 10 26 fra 30 minutter før første forestilling.

Køb gavekort til Reprisen

 

farvekraft_ad_helvede_til.jpg
SÆRARRANGEMENT I REPRISEN

Farvekraft ad helvede til

Jens Søndergaards ekspressionistiske værker er blevet sammenlignet med både Munch og Van Gogh. I Anne Moulvads portrætfilm får vi et unikt indblik i malerens turbulente liv med utroskab og alkoholisme. Livets bølgedale afspejles gennem en voldsom kunstnerisk udtrykskraft, hvor farverne næsten vælter ud af lærredet. Dette kaldte Søndergaard ’Farvekraft ad helvede til’. Vi serverer et glas vin i forbindelse med arrangementet. Man kan desuden få 10 kroners rabat til Øregaard Museums udstilling ’Jens Søndergaard – mellem by og hav’, der åbner den 15. september, hvis man medbringer billetten til dette arrangement.

Søndag d. 9. september kl. 15.00
Pris: 85 kr.

KØB BILLET HER

 

journal_64.jpg
FORPREMIERE I REPRISEN

Journal 64

I en gammel københavnsk lejlighed gør nogle håndværkere et frygtindgydende fund. Bag en væg finder de tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord. En fjerde plads står desuden klar. De store spørgsmål hober sig op: hvem er disse mumier? Og ikke mindst: hvem er den fjerde plads tiltænkt? Carl Mørck og Assad kommer på sagen, der fører tilbage til en berygtet kvindeanstalt på Sprogø. Filmen introduceres af Kurt Kragh, der har været efterforskningsleder på Rigspolitiets Rejsehold og undervist i gerningsmandsprofilering. Vi serverer et glas vin i forbindelse med arrangementet.

Onsdag d. 19. september kl. 20.00
Pris: 130 kr.

KØB BILLET HER​

 

golden_days_i_reprisen.jpg
GOLDEN DAYS I REPRISEN

Kusama, kvinder & kunst

Den japanske kunstner Yayoi Kusama er verdensberømt for sine prikkede kunstværker, som for nyligt var udstillet på Louisiana. Men hun har kæmpet en brav kamp for at blive taget alvorligt i en mandsdomineret branche. Vi sætter fokus på kvinder som en b-side i kunsthistorien med dokumentaren ’Kusama: Infinity’. Reprisen omdannes til en udstilling med værker af Christine Swane m.fl., og før filmen vil kunstkritiker Eva Pohl samtale med kunstner Birgitte Ejdrup Kristensen om emnet. Arrangementet er et samarbejde mellem Rudersdal Kultur, Rudersdal Bibliotekerne og Reprise Teatret.

Søndag d. 23. september kl. 15:00
Pris: 100 kr.

KØB BILLET HER

 

stine_michel_og_eventyrorkestret.jpg
KONCERT I REPRISEN

Kamæleonkoncert med Stine Michel & Eventyrorkesteret

Tag med på en eventyrlig rejse med sange fra Stine Michels tre musikfortællinger Mosekonen brygger, Ønskeegen og Himmelhøj. Stine Michel, der er opvokset ved de midtsjællandske skove, levendegør med sine sange og fortællinger en ældgammel tradition og hiver publikum med ind i den nordiske mytologis ramsaltede og smukke eventyr. Gør dig klar til en koncert med rim og remser, røg og rytmer og spontane indfald. Der bliver helt sikkert også behov for publikums hjælp til at komme helskindede igennem.

Søndag d. 30. september kl. 14.00
Pris: 50 kr. inklusiv en lille popcorn

KØB BILLET HER​

 

oenskefilm2.jpg
FILM I REPRISEN

Ønskefilm

Fik du set det du ville?
I Reprisen tager vi gerne mod ønsker og forslag til vores program. Nåede du ikke at få set den anmelderroste perle, som alle dine bekendte taler om, eller er der en anden film, som du gerne vil se på det store lærred? Så skriv til os på reprisen@rudersdal.dk eller aflever dit ønske i biografen og vi vil undersøge mulighederne for at komme dit ønske i møde.

Tilmed dig Reprisens nyhedsbrev

For børn

Reprise Teatret rummer masser af muligheder for børn og unge. ‌F.eks. babybio, børnefødselsdage, børnehave- og skoleforestillinger.‌ ‌Læs mere om mulighederne her ...‌

Events

Vidste du, at Reprisen kan lejes til lukkede events for både private og virksomheder? Og du kan naturligvis købe reklametid på vores lærred. ‌Læs om mulighederne ...‌

Filmklubber

Meld dig ind i Reprise Teatrets Filmklub, Børnefilmklubben eller Sommerbio og spar penge på nogle af årets bedste filmoplevelser. ‌Se vores filmklubber ...‌

 

 

eurpacinemas + artcinema

Reprise Teatret er medlem af Artcinema Foreningen,
Europacinemas​ og modtager støtte fra Det Danske Filminstitut