Spring til indhold

Oplever du problemer med billetbestilling her på siden så klik her for at komme direkte til vores billetsystem.

Du kan også bestille på tlf. 45 42 10 26 fra 30 minutter før første forestilling.

  ARRANGEMENTER

Jørgen
Film, vin og oplæg: lørdag d. 28. januar kl. 15:00

Jørgen Leth: Music for Black Pigeons

Mød Jørgen Leth i Reprisen d. 28. januar, når han introducerer sin og Andreas Koefoeds nye film 'Music for Black Pigeons'. Filmen søger ind til musikkens væsen og de kreative processer med den danske jazzmusiker og komponist Jakob Bro som omdrejningspunkt - sekunderet af nogle af vor tids mest indflydelsesrige jazzmusikere, heriblandt Bill Frisell, Lee Konitz og Midori Takada.

Bestil billetter

 

fire
Filmklub 2023 – programmet er klar!

Filmklubben i Reprisen 2023

Filmklubben er for den del af Reprise Teatrets publikum, for hvem det er vigtigere at se en god film end at se den før alle andre. Vi udvælger seks af de bedste film fra forrige sæson og tilbyder filmene til favorabel klubpris. Den nye sæson starter op i februar, og du kan glæde dig til fantastiske film som Elvis, Krysantemum og Skolen ved verdens ende. Som medlem får man adgang til seks forestillinger – prisen er 270 kr.

Se programmet og tilmeld dig her

 

meter
Reprisen læseklub: tirsdag d. 7. februar kl. 16:00

Meter i Sekundet

Læs bogen & se filmen: Stine Pilgaards vidunderlige kloge, skæve og sjove roman ’Meter i sekundet’ bliver nu foldet ud på det store lærred. Har du lyst til at dykke ned i romanen til en hyggelig snak og en tur i biografen i godt selskab, så vær med i Reprisen Læseklub, når læser vi ’Meter i sekundet’, før vi ser filmen. Læseklubmødet, som varer en time, afholdes på Reprise Teatret og faciliteres af Anette Liebmann, bibliotekar på Rudersdal Bibliotekerne. 

Læs mere og tilmeld dig her

Din hyggelige, lokale biograf i Holte

En af Danmarks ældste biografer bygget i 1919 med nutidigt repertoire og teknik.  
Vi er en Artcinema og medlem af Europa Cinemas. Velkommen i Reprisen

Biografklub Danmark

Du kan indløse din Biografklub Danmark-kupon online. Når du køber billetter til en film, vil der i købsflow’et være mulighed for at taste dit kuponnummer ind, så rabatten udløses.

Betaling med Mobilepay

Vi oplever for tiden problemer med Mobilepay betalinger. Husk at tjekke, at du får en kvittering fra ebillet, så er du sikker på, at dit køb af billetter er gennemført. Betaling med kreditkort virker fint.

 

 

 

For børn

Reprise Teatret rummer masser af muligheder for børn og unge. ‌F.eks. babybio, børnefødselsdage, børnehave- og skoleforestillinger.‌ ‌Læs mere om mulighederne her ...‌

Events

Vidste du, at Reprisen kan lejes til lukkede events for både private og virksomheder? Og du kan naturligvis købe reklametid på vores lærred. ‌Læs om mulighederne ...‌

Filmklubber

Meld dig ind i Reprise Teatrets Filmklub, Børnefilmklubben eller Sommerbio og spar penge på nogle af årets bedste filmoplevelser. ‌Se vores filmklubber ...‌

 

 

eurpacinemas + artcinema

Reprise Teatret er medlem af Artcinema Foreningen,
Europacinemas​ og modtager støtte fra Det Danske Filminstitut