Spring til indhold

 

 

Oplever du problemer med billetbestilling her på siden så klik her for at komme direkte til vores billetsystem.

Du kan også bestille på tlf. 45 42 10 26 fra 30 minutter før første forestilling.

  ARRANGEMENTER

BFK
Filmklubben sæson 2022/23

Børnefilmklubben i Reprisen

Nu er programmet til næste sæson af Reprisens Børnefilmklub landet! Børnefilmklubben har igen i år en række spændende film på programmet, som er specielt udvalgt, så de tilgodeser både de små og store børn. Første visning er i weekenden den 1. og 2. oktober.

Se programmet og tilmeld dig her

 

bog_flodkrebs
Reprisens læseklub + kaffe og sødt: mandag d. 3. okt. kl. 16:00

Hvor Flodkrebsene Synger

Reprisens Læseklub er et tilbud til dig, der elsker film og bøger. Vi læser bøger, der knytter an til aktuelle biograffilm, og du inviteres til hyggelige læseklubmøder med kaffe og lidt sødt i Reprise Teatret. Romanen ”Hvor flodkrebsene synger” blev en kæmpe succes og den er er nu blevet filmatiseret. Derfor inviterer vi til læseklub i Reprisen med mulighed for at se filmen til rabatpris efterfølgende. 

Læseklubmødet, varer en time og faciliteres af bibliotekar på Rudersdal Bibliotekerne, Tine Fellenius Christensen. Tilmelding sker per mail via nedenstående link.

Tilmeld dig her

waal+nulle.jpg
Jazz i reprisen: fredag d. 7. okt. kl. 20:30

Waal + Nulle: Jazz i Reprisen

En ny, musikalsk konstellation på tværs af musikalske genrer og generationer har set dagens lys. Firemandsorkestret og deres debutalbum vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse 2013, og nu er de på landevejen igen. Du kan opleve Waal og Nulle og de andre på Reprisen i Holte den 7. oktober.
Bandet debuterede på Copenhagen Jazzfestival i 2011, vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse ´13 og det blev en skøn rejse i musik - både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat, Ellington, Mingus, Chopin og alt, hvad hjertet kan begære - som medlemmerne bare må tage igen og igen.
Oplev den musikalske magi i bløde sæder, når MantziusLive inviterer til Jazz i Reprisen.
 

Din hyggelige, lokale biograf i Holte

En af Danmarks ældste biografer bygget i 1919 med nutidigt repertoire og teknik.  
Vi er en Artcinema og medlem af Europa Cinemas. Velkommen i Reprisen

Biografklub Danmark

Du kan indløse din Biografklub Danmark-kupon online. Når du køber billetter til en film, vil der i købsflow’et være mulighed for at taste dit kuponnummer ind, så rabatten udløses.

Betaling med Mobilepay

Vi oplever for tiden problemer med Mobilepay betalinger. Husk at tjekke, at du får en kvittering fra ebillet, så er du sikker på, at dit køb af billetter er gennemført. Betaling med kreditkort virker fint.

 

 

 

For børn

Reprise Teatret rummer masser af muligheder for børn og unge. ‌F.eks. babybio, børnefødselsdage, børnehave- og skoleforestillinger.‌ ‌Læs mere om mulighederne her ...‌

Events

Vidste du, at Reprisen kan lejes til lukkede events for både private og virksomheder? Og du kan naturligvis købe reklametid på vores lærred. ‌Læs om mulighederne ...‌

Filmklubber

Meld dig ind i Reprise Teatrets Filmklub, Børnefilmklubben eller Sommerbio og spar penge på nogle af årets bedste filmoplevelser. ‌Se vores filmklubber ...‌

 

 

eurpacinemas + artcinema

Reprise Teatret er medlem af Artcinema Foreningen,
Europacinemas​ og modtager støtte fra Det Danske Filminstitut