Din hyggelige, lokale biograf i Holte

En af Danmarks ældste biografer bygget i 1919 med nutidigt repertoire og teknik.  
Vi er en Artcinema og medlem at Europa Cinemas. Velkommen i Reprisen!

Bestil billetter online her:

Du kan også bestille på tlf. 45 42 10 26 fra 30 minutter før første forestilling.

Køb gavekort til Reprisen

 

 

foedselsdagsreception.jpg
Fødselsdagsreception

Reprisen fylder 100 år!

Vær med til at fejre Reprisen, når vi holder fødselsdagsreception onsdag d. 21. august. Kl. 15.30 er der fødselsdagskage og bobler. Kl. 16.00 er der velkomst i salen v. Reprisens biografleder Mette Schramm. Herefter viser vi stumfilmen ‘Ravneungerne’ – den første film, der nogensinde blev vist i biografen. Filmen ledsages af levende klavermusik v. Lars Fjeldmose.

Arrangementet er gratis og kræver ikke billetbestilling. OBS: Begrænset antal siddepladser i salen.

 

 

 

ser_du_maanen_daniel.jpg
Reprisens 100 års fødselsdag

Forpremiere: "Ser du månen, Daniel?"

Det nervepirrende og gribende danske drama ’Ser du månen, Daniel?’ handler om freelance-fotografen Daniel Rye, der holdes som gidsel af IS i Syrien i 398 dage. Samtidig kæmper hans familie i Jylland en brav kamp for at skaffe penge til løsesummen. Den autentiske historie er baseret på Puk Damsgårds bestseller og er sæsonens åbningsfilm i Biografklub Danmark.

Filmen indledes af hovedrolleindehaver Esben Smed og vi serverer et glas vin i forbindelse med visningen.

Vises onsdag d. 21. august kl. 20.00

KØB BILLETTER HER​

 

toy_story_4.jpg
Reprisens 100 års fødselsdag

Gratis Sommerbio: "Angry Birds 2" & "Toy Story 4"

Som en fødselsdagsgave til alle børn og barnlige sjæle inviterer Reprisen til to herlige Sommerbio-visninger af sensommerens helt store animationsfilm: Den finurlige ‘Angry Birds 2’ vises d. 24. aug. kl. 13.00 og Disney og Pixars forrygende fortsættelse om det levende legetøj, ‘Toy Story 4’ vises d. 25. aug. kl. 13.00.

Begge visninger er gratis, men der skal reserveres billetter på Reprisens hjemmeside.

 

grease_sing-along.jpg
Reprisens 100 års fødselsdag

"Grease" sing-along

Så skal den gamle læderjakke støves af! Reprisen inviterer til en fødselsdagsvisning af musical-klassikeren ’Grease’ fra 1978 med John Travolta og Olivia Newton-John. Filmen vises i en festlig sing-along-version, hvor det er absolut tilladt at synge med på ‘Greased Lightning’, ‘Summer Nights’og ‘Hopelessly Devoted’. Inden filmen byder Reprisen på kolde amerikanske Coca-colaer og Budweiser-øl – helt i filmens ånd. Filmen vises i samarbejde med Cinemateket.

Vises lørdag d. 31. august kl. 15.00

KØB BILLETTER HER​

 

mazel_klezmerband.jpg
Reprisens 100 års fødselsdag

Stumfilmkoncert: Dreyers "Elsker Hverandre" og Mazel Klezmerband

En 97-årig Dreyer-film i en 100-årig biograf! Afslutningen på Rudersdal Sommerkoncerter afholdes i år i nye rammer, når Reprisen lægger hus til en unik visuel-musikalsk oplevelse. Dreyers gamle stumfilm-klassiker ‘Elsker hverandre’ akkompagneres af sorgmunter jødisk folkemusik fra de rutinerede musikanter i klezmerbandet Mazel.

Afholdes søndag d. 1. september kl. 15.00

Billetter koster 150 kr. og skal købes på www.rudersdalsommerkoncerter.dk

 

fanjazztisk_.jpg
Reprisens 100 års fødselsdag

Familiekoncert: En fanJAZZtisk trommerejse

Hvor kommer trommerne egentlig fra? Og hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre? ‘En FanJAZZtisk Trommerejse’ er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele i børnehøjde med et glimt i øjet! Prisen på 50 kr. inklusive en lille popcorn.

Afholdes søndag d. 22. september kl. 14.00

KØB BILLETTER HER​

 

olsen_banden_.jpg
Reprisens 100 års fødselsdag

Golden Days 2019: Et hit i DDR - Olsen Banden som samfundssatire?

Den danske filmserie Olsen Banden var et af de få vestlige kulturprodukter, der slap gennem censuren i Østeuropa under Den Kolde Krig. Og filmene var tilmed en stor succes – navnlig i Østtyskland, hvor Egons planer lagde gaderne øde. Men hvorfor? Filmkritiker og Olsen Banden-ekspert Christian Monggaard giver et kvalificeret bud! Se desuden satiretegner Bo Bojesens skarpe karikaturer af koldkrigstidens politikere i Reprisens foyer.

Afholdes søndag d. 22. september kl. 16.00

KØB BILLETTER HER​

 

downton_abbey.jpg
Reprisens 100 års fødselsdag

"Downton Abbey" - forpremiere med Afternoon Tea

Kom til forpremiere på en af efterårets store begivenheder: Den længeventede filmatisering af den populære britiske dramaserie ‘Downton Abbey’, hvor Maggie Smith, Hugh Bonneville m.fl. genoptager deres elskede roller. Året er 1927, og Crawley-familien venter besøg af Kong George V og Dronning Mary. Inden filmen byder Reprisen på autentisk engelsk Afternoon Tea fra Perchs te-hus med fingersandwich, petit four-kager og delikat te.

Vises onsdag d. 25. september kl. 16.30

KØB BILLETTER HER​

 

oenskefilm2.jpg
FILM I REPRISEN

Ønskefilm

Fik du set det du ville?
I Reprisen tager vi gerne mod ønsker og forslag til vores program. Nåede du ikke at få set den anmelderroste perle, som alle dine bekendte taler om, eller er der en anden film, som du gerne vil se på det store lærred? Så skriv til os på reprisen@rudersdal.dk eller aflever dit ønske i biografen og vi vil undersøge mulighederne for at komme dit ønske i møde.

Tilmed dig Reprisens nyhedsbrev

For børn

Reprise Teatret rummer masser af muligheder for børn og unge. ‌F.eks. babybio, børnefødselsdage, børnehave- og skoleforestillinger.‌ ‌Læs mere om mulighederne her ...‌

Events

Vidste du, at Reprisen kan lejes til lukkede events for både private og virksomheder? Og du kan naturligvis købe reklametid på vores lærred. ‌Læs om mulighederne ...‌

Filmklubber

Meld dig ind i Reprise Teatrets Filmklub, Børnefilmklubben eller Sommerbio og spar penge på nogle af årets bedste filmoplevelser. ‌Se vores filmklubber ...‌

 

 

eurpacinemas + artcinema

Reprise Teatret er medlem af Artcinema Foreningen,
Europacinemas​ og modtager støtte fra Det Danske Filminstitut