Spring til indhold

 

Oplever du problemer med billetbestilling her på siden så klik her for at komme direkte til vores billetsystem.

Du kan også bestille på tlf. 45 42 10 26 fra 30 minutter før første forestilling.

  ARRANGEMENTER

 

casablanca
Warner 100 år: 9. - 11. juni kl. 17:00

Klassikere fra bagkataloget

Det hæderkronede filmselskab Warner kan i år fejre 100 års jubilæum. Det markerer vi i Reprisen med at vise tre udødelige klassikere fra det store bagkatalog. Glæd dig til Hitchcocks roadmovie­svendestykke ’North by Northwest’ (1959), se eller gense Humphrey Bogart og Ingrid Bergman i ’Casablanca’ (1942) og nyd John Wayne og Dean Martin i Howard Hawks western ’Rio Bravo’ (1959).

Bestil billetter

Amadeus
cinemateket præsenterer: 12. - 14. juni

Filmhistoriske perler

Oplev tre filmhistoriske perler præsenterer i samarbejde med Cinemateket: Milos Formans ottedobbelte Oscarvinder, det musikalske mesterdrama ’Amadeus’ (1984) i en ny Directors Cut­version. Baz Luhrmanns ’Romeo og Julie’ (1996) er en ekstravagant fortolkning af Shakespeares udødelige klassiker. Luchino Viscontis ’Døden i Venedig’ (1971) – en storslået skildring af kærlighed mellem en smuk dreng og en døende kunstner – baseret på Thomas Manns roman.

Bestil billetter 

tove
forpremiere m. vin og oplæg: onsdag d. 14. juni kl. 20:00

Toves værelse

Paprika Steen spiller Tove Ditlevsen, der i 1960erne levede i et stormombrust ægteskab med Ekstra Bladets chefredaktør Victor Andreasen (Lars Brygmann). Det intense kammerspil – instrueret af Martin P. Zandvliet følger nogle hektiske timer i lejligheden, hvor parret får besøg af den spirende forfatter Klaus Rifbjerg. Visningen indledes af forlægger og journalist Frederikke Lett, der netop har udgivet bogen ’Jeg holder skam kæft med meget – samtaler med Tove Ditlevsen’.

Bestil billetter

sommerbio
Sommerbio: 26. jun. - 4. aug. 2023

Sommerbio i Reprisen

Programmet for Sommerbio 2023 er nu klar. Denne sommer er der ti film for børn og unge at vælge imellem. Så hent saksen og klip billetkuponerne ud. Aflever kuponen i billetsalget, så får du en rigtig biografbillet til kun 40 kr. Forældre eller bedsteforældre er mere end velkomne til at se med. En gæstebillet koster 65 kr. Foruden de ti film med rabat kan du også se de spritnye film, "Elementært" og "Rosa - det vilde søuhyre". Se spilletider for de to premierefilm her på siden. 

Se hele programmet her 

Din hyggelige, lokale biograf i Holte

En af Danmarks ældste biografer bygget i 1919 med nutidigt repertoire og teknik.  
Vi er en Artcinema og medlem af Europa Cinemas. Velkommen i Reprisen

Biografklub Danmark

Du kan indløse din Biografklub Danmark-kupon online. Når du køber billetter til en film, vil der i købsflow’et være mulighed for at taste dit kuponnummer ind, så rabatten udløses.

Betaling med Mobilepay

Vi oplever for tiden problemer med Mobilepay betalinger. Husk at tjekke, at du får en kvittering fra ebillet, så er du sikker på, at dit køb af billetter er gennemført. Betaling med kreditkort virker fint.

 

 

 

For børn

Reprise Teatret rummer masser af muligheder for børn og unge. ‌F.eks. babybio, børnefødselsdage, børnehave- og skoleforestillinger.‌ ‌Læs mere om mulighederne her ...‌

Events

Vidste du, at Reprisen kan lejes til lukkede events for både private og virksomheder? Og du kan naturligvis købe reklametid på vores lærred. ‌Læs om mulighederne ...‌

Filmklubber

Meld dig ind i Reprise Teatrets Filmklub, Børnefilmklubben eller Sommerbio og spar penge på nogle af årets bedste filmoplevelser. ‌Se vores filmklubber ...‌

 

 

eurpacinemas + artcinema

Reprise Teatret er medlem af Artcinema Foreningen,
Europacinemas​ og modtager støtte fra Det Danske Filminstitut